Neusdouches bij Hooikoorts

Neusdouches bij Hooikoorts

Last van hooikoortsklachten? Een neusdouche is de perfecte oplossing! Alle pollen, allergenen, neusslijm, bacteriƫn e.d. spoelen gemakkelijk de neus uit. Zo kunt u weer vrij ademen en is uw neus weer schoon van binnen.

Een neusspoeling met lauw zout water verwijdert eenvoudig en voorzichtig korstjes en viezigheid uit de neus. Het is makkelijk om te doen en het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Mensen die hooikoorts hebben of allergisch zijn voor huisstof voelen zich vaak aanzienlijk beter als ze de neus gaan spoelen.

Neusspoeler

Door uw neus te spoelen met een neusdouche reinigt u de neus en neusbijholten van overtollig slijm, micro-organismen en allergenen. Een neusdouche is dus een ware uitkomst voor het, op een natuurlijke manier reinigen van de neus. Voor het spoelen van de neus gebruikt u een neusdouche. U vult de neusdouche met een warme zoutwateroplossing. Gebruik nooit alleen water, want dit kan pijnlijk zijn. Bovendien reinigt een zoutwateroplossing beter.

Neusdouche bij Hooikoorts

Mensen met hooikoorts kunnen veel baat hebben bij het spoelen van de neus met een zoutwateroplossing d.m.v een neusdouche. U spoelt als het ware de door de neus ingeademde pollen weg, waardoor ze minder klachten veroorzaken. Een neusdouche is daarom een toegevoegde waarde bij de behandeling van hooikoorts.


Neusdouches bij Hooikoorts, bekijk, vergelijk en bestel: