Elke paar jaar andere hooikoortstabletten

Elke paar jaar andere hooikoortstabletten

Eens in de zoveel jaar wissel ik van hooikoortstabletten. Sinds ik last heb gekregen van hooikoorts heb ik erg veel baat gehad bij het gebruik van hooikoortstabletten. Wel heb ik gemerkt dat, na een aantal jaar dezelfde tabletten gebruikt te hebben, deze hun werking lijken te verliezen.

Na een aantal jaar hetzelfde merk pillen gebruikt te hebben werken deze minder goed. De tabletten bieden minder lang verlichting dan de eerder. Waar een pilletje me voorheen nog een hele dag hielp merk ik dat deze tijd steeds korter wordt. Mijn neus raakt weer sneller geïrriteerd en mijn ogen tranen erger en sneller. Om maar niet te spreken van het niezen. De eerste paar niezen zijn misschien zelfs wel lekker, maar na een paar minuten gaat het toch behoorlijk zeer doen en is het niet zo leuk meer.

De oplossing voor mijn hooikoortsklachten is dus elke 2 a 3 jaar wisselen van hooikoortstabletten. Gelukkig zijn er heel erg veel soorten en merken tabletten te krijgen en is de lastigste klus dus meestal het kiezen welke het de komende paar jaar gaat worden.

Op Hulp bij Hooikoorts.nl staat een uitgebreid overzicht van de verschillende hooikoortstabletten. Zowel de vrij verkrijgbare als tabletten op recept zijn gemakkelijk en voordelig online te bestellen. Ook hulp nodig bij het kiezen? Neem eens een kijkje op de overzichtspagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *